İletişim klübü öğrencileri, gazetecilik ve baskı sistemi hakkında bilgi aldı. M. Hüsnü Özyeğin İlköğretim okulu Yayın ve İletişim kulübü öğrencisi Zehra  Karakuş, Kübra Koç, Çağda Özkan, Hülya Erik, Emre Kavakçı ve diğer öğrenciler   gazetenin hazırlanışı ve basımıyla ilgili gazete idarecilerine sorular yönelttiler.
    Yayın ve İletişim klübü Rehber  öğretmenlerinden Nilay Çerkez ve  Kerime Gül,Gazete  konusu olarak gazetecilik mesleği ile baskı aşamalarını işlediklerini okulumuzdada bir gazete köşesi hazırlamak amaçladıklarını bu yüzden ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti.
    Günlük yayınlanan mahalli gazetelerin  büyük bir kitleye hitap ettiğini  belirten  Mesul Müdürü Ali Şıktaş, Öğrencilere bir haberin nasıl yapıldığı, hangi aşamalardan geçerek sayfalara konduğu, gazetenin baskı yapılacak hale nasıl getirildiğini anlattı.
Kaynak: Haber Merkezi