Toplantıda, gündemde olan fizibilite projeleri Yönetim Kurulunca görüşülüp onaylanırken, Ajansın genel iş ve işleyişiyle ilgili diğer hususlar da ele alınarak karara bağlandı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının koordinasyonunda hazırlanan ve Cumhurbaşkanlığı Kararı ile onaylanarak Resmî Gazetede yayımlanan SERKA’nın 2024-2028 yıllarını kapsayan TRA2 (Ağrı, Ardahan, Iğdır, Kars) Bölge Planı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının başlatmış olduğu Yerel Kalkınma Hamlesi kapsamında 2025 yılında Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde uygulanması planlanan destek programlarının da görüşüldüğü toplantıya; Ağrı, Ardahan ve Kars Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları katıldı.
SERKA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Serhat Kalkınma Ajansının 96. Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Vali Ercan Turan’ın başkanlığında Valilik toplantı salonunda video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
24.12.2024 15:26
Güncelleme :
24.12.2024 15:26


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: