Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kültürel bağları güçlendirmeyi amaçlayan “Türkiye-Azerbaycan Sanat Haftası” etkinlikleri, Iğdır’da sanatseverlerle buluşuyor.

13 Ekim 2026 Salı günü saat 19.00’da Iğdır Kültür Merkezi’nde düzenlenecek programda, Azerbaycan’ın ünlü devlet sanatçıları sahne alacak. Halk konserinde Gülyanag Memmedova, İlkin Dövletov ve Elgün Guliyev performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Etkinlik kapsamında ayrıca Milli Giyim Defilesi gerçekleştirilecek. Azerbaycan’ın köklü kültürünü ve geleneksel motiflerini yansıtan kostümler, sahnede sergilenecek.

Organizatörler, bu özel buluşmaya tüm Iğdır halkını davet ederek, kardeşlik ve kültürel dayanışmanın önemine dikkat çekti.

IĞDIR KÖYLERİNDE KİLİT PARKE HAMLESİ: ÜÇ KÖY TAMAMLANDI, TACİRLİ’DE SONA YAKLAŞILDI
IĞDIR KÖYLERİNDE KİLİT PARKE HAMLESİ: ÜÇ KÖY TAMAMLANDI, TACİRLİ’DE SONA YAKLAŞILDI
İçeriği Görüntüle

Yer: Iğdır Kültür Merkezi, Söğütlü Mahallesi, Şamil Caddesi
Tarih ve Saat: 13 Ekim 2026, 19.00

A64D16A7 D29C 49Cc 8202 Ba4Cc80552Ec

Muhabir: Haber Merkezi