Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı İrfan KILINÇER ve Türk Eğitim Sen Ağrı Şube Başkanı Ali Arslan liderliğindeki heyet, kentteki kurum ve kuruluşlarla dayanışmayı güçlendirmek ve gündemdeki konuları değerlendirmek amacıyla protokol ziyaretlerinde bulundu.

Protokole Nezaket Ziyareti
Program kapsamında ilk olarak Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Nail Ekiz’i makamında ziyaret eden heyet, eğitim camiasının durumu ve kentteki eğitim çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır İl Başkanı Hüseyin Ateş ile bir araya gelen Türkiye Kamu-Sen heyeti, yerel ve genel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

728Db4Ff 9781 4D65 B6B6 275B6Aa79B07

Ziyaret turunun bir diğer durağı ise Iğdır Üniversitesi oldu. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Pehlivan’ı makamında ziyaret eden Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı İrfan KILINÇER, Ali Arslan ve beraberindekiler, üniversite ve kent iş birliğinin önemine dikkat çekerek dekana çalışmalarında başarılar diledi.

Ca29A5E5 E961 49D4 9C82 138570Fcd944

TÜRK BÜRO-SEN’DEN IĞDIR ASKERLİK ŞUBE BAŞKANI ÜSTEĞMEN BORA TÜRE’YE ZİYARET
TÜRK BÜRO-SEN’DEN IĞDIR ASKERLİK ŞUBE BAŞKANI ÜSTEĞMEN BORA TÜRE’YE ZİYARET
İçeriği Görüntüle

Şehitler Anısına Karanfil Bırakıldı
Iğdır’daki temaslarını anlamlı bir programla sonlandıran heyet, daha sonra Dilucu Şehitleri Anıtı’na geçti. Burada aziz şehitlerimizin ruhları için dualar eden heyet üyeleri, anıta karanfil bırakarak şehitlerimizin hatırasını bir kez daha saygı ve minnetle yad etti.

Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklamada bulunan İl Temsilcisi Ali Arslan, kamu çalışanlarının haklarını savunmanın yanı sıra kentin mülki, idari ve akademik yöneticileriyle diyalog halinde olmaya devam edeceklerini vurgulayarak kendilerini ağırlayan tüm isimlere misafirperverlikleri için teşekkür etti.

F1837961 561C 4Ae6 9209 2D0C4C162Fe5A60C5F58 Fed0 492B 8Fa2 E7A712096076

Muhabir: Recep Polat