Projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Turan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri ve yüklenici firma ile sürekli temas halinde olduklarını belirtti. Vali Turan, “Bu önemli projeyi önümüzdeki yıl vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Iğdır’ın çehresini değiştirecek bu park, sadece bir dinlenme alanı değil, aynı zamanda bir cazibe merkezi olacak” dedi.
Haydar Aliyev Parkı projesi kapsamında, kapalı otopark, millet kıraathanesi, ticari alanlar, Atatürk Anıtı, Haydar Aliyev Anıtı, tören alanı, dinlenme ve yeşil alanlar gibi pek çok bölüm yer alıyor. Proje, hem sosyal hem de ekonomik anlamda şehrin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.
Vali Turan, inşaat sahasındaki incelemelerinin ardından, çalışmaların planlanan takvime uygun ilerlediğini ve parkın tamamlanmasıyla birlikte Iğdır halkına modern bir yaşam alanı sunulacağını ifade etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: