Ardahan'da otomobilde 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi
ARDAHAN (İHA) - Ardahan'da jandarma ekipleri tarafından bir otomobilde yapılan aramada 5 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar fişek ele geçirildi. Yakalanan sürücü hakkında "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.
Yayınlanma :
25.10.2024 13:50
Güncelleme :
25.10.2024 13:50
Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Göle ilçesine bağlı Çakırüzüm köyü yakınlarında durdurulan bir araçta arama çalışması yapıldı. Yapılan çalışmada otomobil içerisinde 5 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar fişek ele geçirildi.
Silahlar ve fişeklere el konulurken, sürücü hakkında "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.
(OY-ÇA-Y)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: