Ayaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Daha Temiz Bir Iğdır İçin Kararlılıkla Çalışıyoruz.

Iğdır’ımızın yıllardır kanayan yarası olan hava kirliliğine kalıcı ve bilimsel bir çözüm getirmek için sahadayız.

I M G 5271

Milletvekilimiz Sayın Cantürk Alagöz’ün destekleriyle, dünyanın en büyük hava temizleme kulelerinin bulunduğu Çin’in Xi’an kentinde incelemelerde bulunduk.

Uzmanların Vurgusu Net:

Alanında uzman akademisyenlerle yaptığımız görüşmelerde, Iğdır’da özellikle kış aylarında ulaşılan hava kirliliği seviyesinin ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gördük.

Bilimsel Olarak Onaylanan Projemiz:

I M G 5272

Hazırladığımız çoklu hava temizleme kulesi projesiyle, zincirleme temizleme sistemi sayesinde partikül madde miktarını yüzde 40’a kadar azaltabileceğimiz yönündeki tezimiz, uzman hocalarımız tarafından tam not aldı.

Basın Müdürü Taşkınsu, Azerbaycan Kültür Merkezi Başkanı ile Azerbaycan-Iğdır Kültürünü Görüştü
Basın Müdürü Taşkınsu, Azerbaycan Kültür Merkezi Başkanı ile Azerbaycan-Iğdır Kültürünü Görüştü
İçeriği Görüntüle

Bizim tek bir derdimiz var: Evlatlarımızın ve halkımızın daha sağlıklı, daha temiz bir havada nefes alması.

AK Parti İl Başkanlığı olarak, bu hayati projeyi en kısa sürede Iğdır’ımıza kazandırmak için Milletvekilimiz Sayın Cantürk Alagöz ile birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Muhabir: Haber Merkezi