Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görev süresi dolan sözleşmeli personeller için imza töreni düzenlendi. İl Müdürü Ahmet Tingiş’in bizzat katıldığı törende, kurumun farklı kademelerinde görev yapan 4B statüsündeki 38 personelin sözleşmeleri resmi olarak yenilendi.
“Ülkemize ve Tarımımıza Katkı Sağlamaya Devam Edeceğiz”
Törende konuşan İl Müdürü Ahmet Tingiş, personelin bugüne kadar sergilediği özverili çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tarım ve hayvancılığın Türkiye ekonomisi için kritik önemine değinen Tingiş, şu ifadeleri kullandı:
“Sözleşmeleri yenilenen çalışma arkadaşlarımızın, yeni dönemde de aynı azim ve kararlılıkla Iğdır tarımına değer katacağına inanıyorum. Ülkemizin üretim gücüne katkı sağlayan her bir personelimize teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum.”
Göreve Devam Edecekler
İmzalanan yeni sözleşmelerle birlikte, çeşitli kadrolarda görev yapan 38 personel, Iğdır’daki tarımsal projelerin yürütülmesi ve hayvancılık faaliyetlerinin denetimi gibi kritik alanlarda hizmet vermeye devam edecek. Tören, toplu fotoğraf çekimi ve iyi dileklerin ardından sona erdi.





