Yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden ve kadrosunu güçlendirmeye odaklanan Alagöz Holding Iğdır Spor, savunma hattına önemli bir ekleme yaptı. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Fatih Karagümrük formasıyla mücadele eden Atakan Çankaya ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzalandı.
2,5 Yıllık İmza: İstikrar Hedefleniyor
Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan 26 yaşındaki oyuncu, savunmanın hem merkezinde hem de sağ bek pozisyonunda görev alabiliyor. Iğdır temsilcisi, bu transferle birlikte savunma hattındaki alternatiflerini artırırken, Süper Lig tecrübesini de takıma dahil etmiş oldu.
Kulüpten “Hoş Geldin” Mesajı
Transfer, kulübün sosyal medya hesaplarından şu ifadelerle duyuruldu:
“Ailemize Hoş Geldin Atakan Çankaya! Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Atakan Çankaya ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Yeni transferimize yeşil-beyazlı formamız altında başarılarla dolu bir kariyer diliyoruz.”
Atakan Çankaya’nın Kariyer Notları
Futbola Altay altyapısında başlayan ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Atakan, kariyerinde sırasıyla: Osmanlıspor, Ankaragücü, Göztepe, Fatih Karagümrük gibi önemli kulüplerde forma giydi. Özellikle çok yönlü oyun tarzı ve mücadeleci yapısıyla tanınan başarılı savunmacı, Iğdır Spor’un üst lige çıkma mücadelesinde kilit isimlerden biri olmaya aday.




