İş insanı Fahrettin Balamir’in sahibi olduğu, yöneticiliğini ise oğlu Fırat Balamir’in yaptığı Yıldız Teknoloji Lisesi’nin düzenlediği iftar programı samimi bir ortamda gerçekleşti. Katılımcılar Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu aynı sofrada paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Heyetinden Iğdır Üniversitesine Ziyaret
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Heyetinden Iğdır Üniversitesine Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Programa katılan Iğdır Belediye Başkanı Mehmet Nuri Güneş, iftar sonrası yaptığı selamlama konuşmasında Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Okul yöneticisi Fırat Balamir ise iftar programına katılan misafirlere teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin okul ile veliler arasındaki bağı güçlendirdiğini ifade etti. Program, yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

222-1

Muhabir: Bekir ŞIKTAŞ