Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğince “Genç Adımlar Kampa-8” projesi çerçevesinde lise öğrencilerine yönelik şehir dışı gezileri düzenlendi. Bursa ve Çanakkale şehirlerine gerçekleştirilen tarih ve kültür turuna Adana’da eğitim gören 40 lise öğrencisi katıldı. Genç Adımlar Kampa-8 projesi çerçevesinde gerçekleştirilen tur bünyesinde öğrencilerde tarih bilinci uyandırmak, milli ve manevi duyguları pekiştirmek ve millet değerlerine sahip çıkılması amaçlandı.
(MUB-FKE-Y)
Adanada eğitim gören 40 lise öğrencisi polis tarafından Bursa ve Çanakkaleye götürüldü
ADANA (İHA) - Adana’da eğitim gören 40 lise öğrencisi, polis tarafından yapılan “Genç Adımlar Kampa-8” projesi çerçevesinde düzenlenen tur ile Bursa ve Çanakkale’deki tarihi yerlere götürüldü.
Yayınlanma :
11.06.2024 00:00
Güncelleme :
29.07.2025 22:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: