KidTopia Kreş ve Gündüz bakım evinin açılışını Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Geçmiş Dönem Melekli Belediye Başkanı Eray Coşar  ve davetlilerin katılımıyla açılış gerçekleştirildi.

KIDTOPIA KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ HİZMETE AÇILDI!


    Şirketin  Yönetim kurulu başkanı Talip Ferhat Karabağ '"Bugün, çocuklarımızın geleceğini inşa etmek için bir araya geldiğimiz özel bir günde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. KidTopia ailesi olarak, sevgili çocuklarımızın güvenli, eğitici ve eğlenceli bir ortamda büyümeleri için yola çıktık.

KIDTOPIA KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ HİZMETE AÇILDI!


Kreşimiz, çocukların sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler ve programlar sunmaktadır. Uzman eğitmenlerimiz, her çocuğun bireysel ihtiyaçlarına ve yeteneklerine odaklanarak, onlara en iyi deneyimi sağlamayı hedefliyor.

KIDTOPIA KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ HİZMETE AÇILDI!

 


    Açılışımız, sadece bir başlangıç değil, aynı zamanda çocuklarımızın hayal gücünü, merakını ve öğrenme isteğini besleyecek bir yolculuğun da başlangıcıdır. Bizlere duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Birlikte, güzel anılar biriktireceğimiz günler diliyoruz. Katıldığınız için tüm davetlilere teşekkürler ediyorum!""diyerek sözlerini bitirdi.
    Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz, Açılış sonrası davetlilerle bire bir sohbet etti. Çocuklarla yakından ilgilendi. 

KIDTOPIA KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ HİZMETE AÇILDI!

KIDTOPIA KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ HİZMETE AÇILDI!

 

Kaynak: Recep Polat